Help jij flyeren?

Afgelopen jaar is er door Marco Molijn in samenwerking met Marc Lambrechts een fancy nieuwe flyer gemaakt voor de Kickers. Inmiddels hebben we een gigantische stapel met deze flyers tot onze beschikking, maar liggen deze helaas een beetje te verstoffen.

Het is voor elke club, en dus ook de onze, ontzettend van belang om een beetje zichtbaar te zijn en blijven. Groei werd al aangestipt als belangrijk doel op de clubBBQ afgelopen zomer, en daar willen we (hopelijk) ook met zijn allen aan werken. De mentaliteit ‘Hoef ik niet te doen, want dat doet iemand anders vast wel’ willen we dan ook inruilen voor ‘Als ik nou een klein beetje doe, doen we samen een heleboel!’

Graag vragen we dan ook jullie hulp hierbij. Flyers verspreiden zichzelf niet (helaas) en met maar twee dames in de PR-commissie hebben we jammer genoeg geen aanspraak kunnen maken op de magische slee van de kerstman om de flyers over de hele wereld te verspreiden.

Sport jij je nou elke week in het zweet in de sportschool, kom je dagelijks bij een supermarkt (of cafetaria) met een handig prikbord? Breng je je kinderen elke dag naar een school bomvol potentiële nieuwe teamgenootjes en sporttalentjes? Studeer je ergens waar mensen met smart op zoek zijn naar een nieuwe sport?

Zorg dan dat je een stapeltje flyers bij Leonie Brok aanvraagt en verspreid die dan. Een kleine moeite, maar groot resultaat en een verantwoordelijkheid die stiekem gewoon ook bij elk lid van deze gezellige club hoort te liggen.

Help jij ons?
Laat het weten!