De Grote Clubactie!

Ook dit jaar doen we weer mee met de Grote Clubactie.

Het doel?

Kaartjes verkopen – aan de deur of via https://clubactie.nl/actie/BSVKickersWaalwijk

Geld inzamelen voor nieuwe materialen voor de club natuurlijk! Denk hierbij aan een sexy nieuwe slagmachine of een set nieuwe boxen voor de muzikale begeleiding. Of misschien wel waanzinnige nieuwe steigerhouten meubels voor bij de kantine!

Hoe kun je BSV Kickers Waalwijk helpen? 

Alle leden kunnen een verkoopboekje scoren. Secretaris Sven zal hiervoor een bezoekje brengen aan de trainingen en/of wedstrijden. Mis je de arme drommel daar nou en wil je toch helpen – niet getreurd! Je kunt ook zelf ff een berichtje sturen en dan kijken we hoe we je aan een boekje kunnen helpen!

In dit boekje zitten een aantal machtigingen. Vanaf zaterdag 1 oktober is de verkoop gestart en mogen de loten zo snel mogelijk verkocht worden. Dit doe je door langs de deuren te gaan (dankzij de machtiging hoeven de jongsten onder ons niet met geld te zeulen) en mensen ervan te overtuigen dat onze club de beste is! Iedereen mag helpen, verkoop zoveel mogelijk loten aan de mensen waarvan je denkt dat zij jou en de club graag willen helpen. Vergeet niet je vrienden en collega’s!

Ook de digitale wereld wordt veroverd!

Ben je nou een beetje lui, mensenschuw of gewoon ontzettend druk – geen paniek!

Natuurlijk vinden we het geweldig wanneer onze kids in tenue de straat op gaan voor onze club, maar dat is niet de enige manier om loten te verkopen! Ook online kun je ons helpen door zoveel mogelijk loten te verkopen!

Gegadigden kunnen via een speciale pagina ons ook steunen:
https://clubactie.nl/actie/BSVKickersWaalwijk

We zullen nadat de actie is gestart jullie (de mogelijke verkopers) verdere uitleg hierover nog toesturen. Een lot kost €3,- waarvan €2,40 voor de club is. 80% van de opbrengst gaat dus direct naar de Kickers toe!

What’s in it for you?

Niet alleen help je door loten te verkopen je favoriete club aan mooie nieuwe spullen waar je zelf ook mee aan de slag kan – ook vallen er leuke prijzen te winnen! Voor de 3 die de meeste loten verkopen hebben we leuke prijzen in de aanbieding. Hierover posten we zsm meer op de Facebookpagina!

Verder is er dit jaar een speciale kids pagina http://www.kids.clubactie.nl waar je allerlei leuke dingen kunt vinden en je in kunt schrijven voor de verkoopwedstrijd.

Kijk nu vast op de kids club pagina om Tips & Tricks te vinden om meer te verkopen.

Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal enthousiast zijn en zoveel mogelijk loten gaan verkopen om de club te helpen.  Wij gaan ervoor, jullie ook?

Indien je vragen hebt kun je contact opnemen via nieuwsbrief_kickers@outlook.com of ff bellen met Zoë  (0621164189)

Hopelijk tot snel – met geweldige tussenstanden!