Wedstrijdsecretaris gezocht

Beste Kickers,
Bij deze meldt het bestuur dat Marc Lambrechts zijn taak als wedstrijdsecretaris neergelegd heeft. Ook via deze weg bedanken we Marc voor het werk dat hij de afgelopen jaren verricht heeft voor de club.
Uiteraard betekent dit dat we als bestuur nu wel op zoek moeten naar een nieuwe wedstrijdsecretaris. Tot deze gevonden is, hebben we oud-wedstrijdsecretaris Stijn bereid gevonden zijn functie even interim weer op te pakken. Sven zal hem hierbij vanuit het bestuur ondersteunen. Zij zijn bereikbaar via het het emailadres van het reguliere wedstrijdsecretariaat (wedstrijden_kickers@live.nl).
Heb je interesse om wedstrijdsecretaris te worden? Leuk! Neem dan even contact op met Hans (of een van onze andere bestuursleden!)
Ook voor andere vragen kun je uiteraard bij ons terecht!
Meer informatie over de functie en wat het wedstrijd secretariaat inhoudt? Kijk even op de website!