Kickers Klusdag EN ALV 2019

Kom jij helpen klussen?

Elk jaar werken we in de weken voor het competitie-seizoen van start gaat hard aan het wedstrijdklaar maken van onze velden en accommodatie. Zo ook weer in 2019. Hopelijk staat 30-03 al met uitroeptekens in de agenda, al is het maar voor een paar uurtjes!
Dit jaar moeten we ons tijdens de lunch ook met wat officiëlere zaken bezighouden. Door het stoppen van voorzitter Hans Van Griensven stemmen we om 12 uur voor de aanstelling van de nieuwe voorzitter!

Wie: Iedereen! (We hopen op goede inzet binnen de teams, maar ALLE aanhang is natuurlijk meer dan welkom!)
Waar: Kickers Waalwijk (kantine en veld)
Wanneer:
Zaterdag 30-03-2019 
Hoe laat:
Starten om 10 uur tot de moeheid ons overmeesterd! Om 12 uur stemmen we in een extra ingelaste ALV voor de nieuwe voorzitter.
Aanmelden: Zet jezelf even op aanwezig!
Je mag uiteraard ook gewoon komen – maar het liefst weten we wel met hoeveel man we zijn. Even aanmelden dus!

Inmiddels is de klussenlijst in aanmaak – en blijft deze de komende weken natuurlijk groeien nu ook de trainingen buiten weer beginnen en we meteen kunnen zien waar er werk nodig is. We weten dus al wat er in ieder geval moet gaan gebeuren op de klusdag – en goed nieuws: IEDEREEN kan daarin helpen. Want het zijn de moeilijkste klussen niet.

Kun jij dus overweg met een kwast, schoffel of een blik en veger?
Weet je hoe een bladblazer werkt, hou je van orde scheppen in chaos of wil je gewoon desnoods helpen met de afwas? Zorg dat je erbij bent!

Wat gaan we doen:

Extra bonus:

Je zag het misschien al toen je dit bericht openklikte – maar afgelopen weken heeft de gemeente Waalwijk hard gewerkt. We hebben een nieuwe heg bij het honkbalveld. Geen ninja-bewegingen meer om bij de honkbaltribunes te komen, maar een verzorgde haag aan mooie bosjes. Prachtig! En dat betekent dus dat we dit jaar daar niet hoeven te bladruimen, snoeien of ballen jagen. Meer tijd voor de andere klussen EN een prachtig veld. Wat wil een mens nog meer?!

 

Geen tijd maar wel zin om te helpen?

De klussen op deze lijst zijn natuurlijk niet slechts één dag houdbaar. Kun je op de klusdag zelf niet, maar ben je bereid om (misschien in een groep) een van de klussen op te pakken: dat kan natuurlijk ook! Alle hulp is welkom! Neem dan even contact op met Rini Treffers of Marco Molijn om dat te laten weten :)!