Voorzitter gezocht

Een club kan natuurlijk niet zonder voorzitter. Daarom waren we bij Kickers vijf jaar geleden dan ook ontzettend blij dat Hans van Griensven aanbood om (interim) het voorzitterschap op zich te nemen na de opstap van zijn voorganger. Helaas is in goed overleg besloten om dit jaar op zoek te gaan naar nieuwe kandidaten voor het voorzitterschap.

Zoals aangekondigd op de ALV van 22-02-2019 willen we de overstap naar een nieuwe voorzitter zo snel en soepel mogelijk maken. Liefst voor de start van het competitie-seizoen 2019.

Het huidige bestuur draagt als kandidaat voor het voorzitterschap zelf Marco Molijn naar voren.

Overige kandidaten voor het voorzitterschap kunnen zich beschikbaar stellen tot 22-03-2019. Hiervoor accepteren wij ook aanmeldingen zonder de in het reglement gestelde vijf man achterban. Hierna zullen we op een extra ingelaste ALV tijdens de Klusdag (30-03-2019) stemmen voor een nieuwe voorzitter voor de club.

We zoeken iemand met hart voor de club en kennis van de sport. Natuurlijk is (bestuurs-)kennis ook een grote pré. Lees anders eens op de website wat de taken van de voorzitter zijn.

Heb je interesse, of wil je een kandidaat voordragen?
Neem contact op met onze secretaris.