Het seizoen is weer begonnen!

De heren speelden op 10 april uit tegen de Ducks in Boxtel! Na de winterpauze en de oefenwedstrijden was dit de officiële eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. In het veld waren de heren erg sterk, het pitcherwerk in combinatie met een sterk veld achter hem kregen de Ducks tot halverwege de wedstrijd niet veel voor elkaar. Na een hele spannende en leuke wedstrijd wisten de Ducks, die vorig jaar nog kampioen zijn geworden, uiteindelijk toch nipt te winnen met 7-6.

De dames speelden op 24 april de eerste wedstrijd tegen Nuenen dames 2. Het was een zeer gemoedelijke wedstrijd die goed begon voor de Kickers. Tot in de vierde inning het lot omsloeg en Nuenen won met 12-11. Desondanks hebben de dames een lekker kleurtje gekregen door de zon en gaan ze goed gestemd de rest van het seizoen tegemoet!