Vacatures – Bestuur en Commissies

Een vereniging draait op diens vrijwilligers en de mensen die zich tomeloos kunnen en willen inzetten voor de club. Gelukkig hebben we daar bij Kickers Waalwijk een aantal mensen binnen het bestuur al bereid toe gevonden. Toch zijn we altijd op zoek naar aanvullingen voor dit team – en mensen die met hun kennis, kunde of gewoon met hun tijd de club willen helpen verbeteren.

Ben jij nou zo iemand?
Heb jij wat tijd die je graag in je vereniging wilt steken – of ideeën en plannen waar we wat mee kunnen? Laat het ons weten!

Onderstaand is een overzicht van de commissies en bestuursplekken die we momenteel nog niet hebben kunnen invullen. Stuur bij interesse even een mailtje naar onze voorzitter(voorzitter-kickers@outlook.com) of secretaris (secretaris-kickers@outlook.com)Toernooi- en Evenementencommissie

Momenteel kent Kickers Waalwijk weer een heel actieve Toernooi- en Evenementencommissie. We zijn echter altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om activiteiten voor de club te (helpen) organiseren.

Wat doe je als Toernooi- en Evenementencommissie?

Organiseren van toernooien en clinics voor onze verschillende teams maar ook open avonden zoals de zomersoftbalavonden. Samen met de verschillende teams ga je aan de slag om leuke momenten voor hen te organiseren, dit kan variëren van een uitstapje tot een seizoensopening.


Technische Commissie

Weet jij nou alles van de sport?
Wil je graag (helpen) bij de trainingen of het coachen/aansturen van een van onze teams?
Of heb je daar stiekem de tijd niet voor, maar draag je toch graag je steentje bij op het gebied van soft en honkbal? Dan is de technische commissie misschien wel wat voor jou.

In de Technische commissie ben je actief in het volgen van de wijzigingen doorgevoerd door de KNBSB. Ook probeer je waar het nodig is de coaches, trainers en spelbegeleiders te ondersteunen met bijvoorbeeld de samenstelling van de teams, een handboek of werving van leden of vrijwilligers.

Sponsoringscommissie

Ben jij nou een verkoopgenie, of iemand met een netwerk waar je u tegen zegt? Ben of ken je iemand die misschien de club zou willen sponsoren? Dan is de Sponsoringscommissie misschien iets voor jou. Er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuw sponsorbeleid – en we zoeken dan ook mensen die dapper genoeg zijn om de bijkomende werkzaamheden aan te gaan pakken.

Kascontrolecommissie

Als kascontrolecommissie ben je verantwoordelijk voor de controle van de administratie van de penningmeester en doe je daar verslag van aan de penningmeester en Algemene Leden Vergadering. De kascontrole commissie is een van de serieuze taken en bestaat uit het jaarlijks controleren van de boeken en beoordelen van het financieel verslag.

Kantinecommissie

Het gezellig kloppend hart van onze club is natuurlijk de kantine. Een biertje, een tosti of gewoon een vers gezet bakkie koffie horen daar natuurlijk bij. Ook draag je je steentje bij aan de verschillende evenementen die we hebben zoals bij de toernooien en jaarlijkse barbecue. Vindt je het leuk om te helpen én ben je boven de 18 jaar dan horen we je graag!


Staat er nou niks tussen dat je aanspreekt, maar zou je toch graag iets voor de club betekenen? Neem dan toch vooral contact met ons op. Laat ons weten wat je leuk vindt om te doen, en waarmee je ons kan en wilt helpen, dan zorgen wij dat we daar iets geweldigs mee kunnen!