Honkbal Heren

WhatsApp Image 2019-04-07 at 18.08.52

Leeftijd 21+ jaar
Trainingen Buitentrainingen op woensdag van 19:30 tot 21:30
Wedstrijden Zondag.
Eind maart tot en met oktober.
6 weken zomerstop. 18 tot 20 wedstrijden.
Aanvoerders Pim Koopman, Marco Molijn

 Lid worden?

Misschien heb je de wedstrijdverslagen gelezen die hier her en der te vinden zijn. Of misschien ken je wel een van de honkbal heren, en wil je graag de rest van dit geweldige team leren kennen. Wat je redenen ook zijn – leuk dat je overweegt te gaan honkballen!

De trainingen

Elke woensdag werken we aan onze conditie, techniek en spelinzicht. Doe je voor de eerste keer mee? Geen probleem, je krijgt van ons een handschoen te leen en we leren je meteen de basics. En na de training drink je natuurlijk meteen een drankje mee!

Kom gewoon een keertje proberen – en zie of het bevalt!

Het wedstrijd seizoen loopt van eind maart tot en met eind september. Tijdens de zomervakantie van de basisschool worden er geen wedstrijden gespeeld en alleen bij genoeg animo getraind. Vanaf januari wordt er in de sporthal getraind en in maart beginnen de trainingen buiten op het veld. De wedstrijden worden gespeeld op zondag.

Wil je meer informatie of meetrainen? Neem dan contact met ons op via Facebook of via de secretaris: Sven van der Toorn (secretaris-kickers@outlook.com & 06-38364129).