Junioren

Leeftijd 15-21 jaar
Trainingen NTB
Wedstrijden Zaterdag. Eind maart tot en met oktober. 6 weken zomerstop. 18 tot 20 wedstrijden.
Coach Rini Treffers (en aanvullende staf via Twins)

Lid worden?

Misschien heb je de wedstrijdverslagen gelezen die hier her en der te vinden zijn. Of misschien ken je wel een van de junioren, en wil je graag de rest van dit geweldige team leren kennen. Wat je redenen ook zijn – leuk dat je overweegt te gaan honkballen!

De trainingen

Elke week werken we aan onze conditie, techniek en spelinzicht. Doe je voor de eerste keer mee? Geen probleem, je krijgt van ons een handschoen te leen en we leren je meteen de basics.

Kom gewoon een keertje proberen – en zie of het bevalt!

Het wedstrijd seizoen loopt van eind maart tot en met eind oktober. Tijdens de zomervakantie van de scholen worden er geen wedstrijden gespeeld en alleen bij genoeg animo getraind. Vanaf januari wordt er in de sporthal getraind en in maart beginnen de trainingen buiten op het veld. De wedstrijden worden gespeeld op zondag.

Momenteel kent Kickers Waalwijk een samenwerkingsverband met Twins Oosterhout waarbij twee honkballende juniorenteams met te weinig leden samen zijn gegaan tot het huidige TwinsKickers team. Een oplossing die de komende jaren een stabiele basis biedt om te bouwen.

Trainingen en wedstrijden vinden gezamenlijk plaats op zowel de Oosterhoutse als de Waalwijkse velden.

Wil je meer informatie of meetrainen? Neem dan contact met ons op via Facebook of via de secretaris: Sven van der Toorn (secretaris-kickers@outlook.com & 06-38364129).