Softbal Dames

IMG_3875

Leeftijd 16+ jaar
Trainingen Dinsdag van 19:30 tot 21:30
Wedstrijden Zondag.
Eind maart tot en met oktober.
6 weken zomerstop. 18 tot 20 wedstrijden.
Trainer/coach Cindy

 Lid worden?

Misschien ken je wel een van de dames die meespelen, en wil je graag de rest van de geweldige Kickers-dames ook leren kennen. Of vond je het op de middelbare school echt HELEMAAL geweldig om te softballen. Beter nog – misschien heb je de foto’s van de wedstrijden gezien en denk je dat zo’n softbal-pakje je echt top zou staan. Of wil je eigenlijk gewoon graag met knuppels en ballen spelen.
Wat je redenen ook zijn – leuk dat je overweegt te gaan softballen!

Het team

Het dames softbalteam van Kickers Waalwijk is er voor iedereen.
We hebben een bak aan oude rotten die inmiddels een aantal jaren ervaring op de teller hebben, en elk seizoen weer een paar nieuwe talenten die ons scherp houden. Op de trainingen is er daarom ook aandacht voor iedereen – of je nou al 15 jaar competitief softbal hebt gespeeld, of nog moet leren hoe je een bal moet gooien.

We hebben een leuke mengeling van ervaren speelsters en volledige beginners die allemaal met evenveel enthousiasme trainen en wedstrijden spelen. Dat betekent dus de mogelijkheid om te leren EN te stralen op het veld, ongeacht hoe goed je bent. En er is nog genoeg plek voor nieuw vlees. We bijten niet!

IMG_3884

De trainingen

Er wordt in principe één keer per week getraind en alles komt binnen de trainingen aan bod, dus zelfs de groenste nieuweling kent binnen de kortste keren het klappen van de zweep. Natuurlijk is het al leuk als je mee komt doen met één training – de trainingen zijn namelijk niet verplicht. Speel je liever alleen wedstrijden, of train je liever juist alleen…het kan allemaal!

Kom gewoon een keertje proberen – en zie of het bevalt!

Het wedstrijd seizoen loopt van begin april tot oktober. Tijdens de zomervakantie van de basisschool worden er geen wedstrijden gespeeld en alleen bij genoeg animo getraind. Vanaf januari wordt er in onze eigen sporthal getraind en in maart beginnen de trainingen buiten op het veld. De wedstrijden worden gespeeld op zondag.

Wil je meer informatie of meetrainen? Neem dan contact met ons op via Facebook of via de secretaris: Sven van der Toorn (secretaris-kickers@outlook.com & 06-38364129).

IMG_3881