Softbal Dames

20180408_091229.jpg

Leeftijd 16+ jaar
Trainingen 2019:
Buitentrainingen: Dinsdag (en donderdag bij voldoende animo) van 19:30 tot 21:30
Wedstrijden Zondag.
Eind maart tot en met oktober.
6 weken zomerstop. 18 tot 20 wedstrijden.
Trainer/coach Marco Molijn en Zoë-Amber Wolters

 Lid worden?

Misschien heb je de wedstrijdverslagen gelezen die hier her en der te vinden zijn. Of misschien ken je wel een van de dames die meespelen, en wil je graag de rest van de geweldige Kickers-dames ook leren kennen. Beter nog – misschien heb je de foto’s van de wedstrijden gezien en denk je dat zo’n softbal-pakje je echt top zou staan. Of wil je eigenlijk gewoon graag met knuppels en ballen spelen.
Wat je redenen ook zijn – leuk dat je overweegt te gaan softballen!

Het team

Het dames softbalteam van Kickers Waalwijk is er voor iedereen. Het is voor ons allemaal het eerste jaar dat we samen spelen, en alle niveaus zijn vertegenwoordigd in ons team. Op de trainingen is er aandacht voor iedereen – of je nou al 15 jaar competitief softbal hebt gespeeld, of nog moet leren hoe je een bal moet gooien.
We hebben een leuke mengeling van ervaren speelsters en volledige beginners die allemaal met evenveel enthousiasme trainen en wedstrijden spelen. Dat betekent dus de mogelijkheid om te leren EN te stralen op het veld, ongeacht hoe goed je bent. En er is nog genoeg plek voor nieuw vlees. We bijten niet!

De trainingen

Er wordt in principe één keer per week getraind (met optionele tweede training) en alles komt binnen de trainingen aan bod, dus zelfs de groenste nieuweling kent binnen de kortste keren het klappen van de zweep. Natuurlijk is het al leuk als je mee komt doen met één training – de trainingen zijn namelijk niet verplicht. Speel je liever alleen wedstrijden, of train je liever juist alleen…het kan allemaal!

Kom gewoon een keertje proberen – en zie of het bevalt!

Het wedstrijd seizoen loopt van eind maart tot en met oktober. Tijdens de zomervakantie van de basisschool worden er geen wedstrijden gespeeld en alleen bij genoeg animo getraind. Vanaf januari wordt er in onze eigen sporthal getraind en in maart beginnen de trainingen buiten op het veld. De wedstrijden worden gespeeld op zondag.

Wil je meer informatie of meetrainen? Neem dan contact met ons op via Facebook of via onze team manager Zoë-Amber Wolters (06-21164189)