Informatie

B.S.V. Kickers is een honkbal- en softbalclub uit Waalwijk, gelegen bij de bekende school de Overlaat en naast de velden van voetbalclub W.S.C. We zijn een redelijk jonge, maar erg enthousiaste club en spelen onze sport met veel gezelligheid.

Fanatiek zijn we ook, in de laatste jaren zijn er al verschillende kampioenschappen binnen gehaald. Inzet staat bij ons voorop, zowel op het veld als er naast. De vrijwilligers zorgen er ijverig voor dat alles draait en de coaches en trainers waarborgen de sportieve prestaties.

Door de aanstekelijkheid van onze sport zijn er al veel mensen honkbalgek of softbalfreak geworden en je zal dan ook zien dat het heel gezellig is bij ons. Weet je nog niet wat het is om een knuppel te zien knallen, heb je nog nooit een snoekduik naar het tweede honk gezien of heb je nog nooit een worp met supersnelheid meegemaakt?
Neem een kijkje op de Teams pagina!

Ben je op zoek naar iemand binnen de club voor vragen, opmerkingen of complimenten – onze Bestuursleden helpen je graag verder!

Opzegging lidmaatschap of adreswijziging:

Opzeggingen dienen digitaal of schriftelijk voor 31 december bij de Ledenadministratie te worden gedaan. Wanneer het lidmaatschap tijdens het verenigingsjaar wordt opgezegd blijft de bijdrage voor dat jaar voor het geheel verschuldigd. Adreswijzigingen of andere personele mutaties dienen digitaal of schriftelijk bij de Ledenadministratie te worden ingediend. Zie hiervoor ook het huishoudelijke reglement.

E-mailadres Ledenadministratie : leden-kickers@outlook.com