Teams

Kickers Waalwijk is dan wel al praktisch 45 jaar actief – we houden de sport kleinschalig en zijn geen massale club met leden die slechts een nummertje zijn. Toch zijn we voor de teams altijd op zoek naar nieuwe leden. Mocht je dus op zoek zijn naar een nieuwe sport, bekijk dat eens de onderstaande pagina’s en ontdek of een van de teams iets voor jou is!

Teams:

Beeball

Een team voor de jongsten onder ons. Iets makkelijkere regels en net iets minder intense competitie. Leer de sport kennen en leg de basis voor een prachtige honkbalcarrière.
Zit je op de basisschool en wil je leren honkballen? Dan is dit het team voor jou!

Helaas hebben de Kickers op dit moment niet genoeg leden om een team in stand te houden. Spelers uit de categorie Beeball kunnen zich aansluiten bij onze Pupillen.

Pupillen

Het team voor de spelers die de beeball teams zijn ontgroeid. Dit is het team voor jou als je tussen de 10 en 12 jaar bent. Of je nu al een paar jaar bij de beeball hebt gespeeld, of een nieuwe sport wilt beginnen.

Aspiranten

H
et team voor de spelers die de pupillen zijn ontgroeid. Dit is het team voor jou als je tussen de 12 en 15 jaar bent. Of je nu komt vanuit beeballers of al bij de pupillen hebt gespeeld, of een nieuwe sport wilt beginnen.

Junioren

De junioren is een leuke mengeling tussen spelers die al wat jaartjes ervaring hebben, met nieuwe spelers die zich honkbal eigen willen maken. Lekker competitief en bestemd voor spelers tussen de 15 en 21.

Honkbal Heren

Geen zin om uren in de sportschool door te brengen, en zoek je de gezelligheid (opnieuw) van een teamsport? Dan is dit team voor spelers vanaf 21 jaar iets voor jou. Leeftijden variëren van doorgestroomde junioren (21) tot ver in de 40. Alles kan en mag dus, zolang je maar zin hebt!

Softbal Dames

Een gezellig competitie-team (sinds 2016) met veel ambitie. De softbal dames staan open voor dames vanaf 16 en zitten bomvol enthousiasme. Met leeftijden variërend van 18 tot eind 40 heeft iedereen een plekje in deze leuke groep. Ook qua ervaring maakt het niet uit of je al jaren hebt gespeeld, of nog nooit een bal hebt gegooid. In de trainingen is ruimte voor alle niveaus.