Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen vereniging.

Duidelijker dan dit is het niet te beschrijven. Er is geen enkele vereniging, club of stichting die zonder vrijwilligers kan blijven bestaan. Ook De Kickers niet. Bij onze club zijn er vele mensen die in hun vrije tijd de club helpen met allerhande zaken. Hiervoor verdient men ons respect, maar ook onze waardering.

Vrijwillig(st)er bij De Kickers worden

Wat is er nou zo leuk aan het verrichten van vrijwilligerswerk voor Honk en Softbal Vereniging De Kickers? Tijdens het vrijwilligerswerk heb je veel contact met andere vrijwilligers, wat veel gezelligheid brengt. Ook kan het heel fijn zijn om voor jouw club bezig te zijn. De Kickers is een thuis, een warme plek om te komen.

De vele vrijwilligers die nu al actief zijn, verrichten de meest uiteenlopende taken. Zo zijn er enkele vrijwilligers die meer op de voorgrond staan, zoals de kantinemedewerkers, scheidsrechters en bestuursleden. Maar nog veel meer zijn er vrijwilligers die op de achtergrond blijven, maar net zo veel en goed werk verrichten. Als voorbeeld zou je het onderhoud van de accommodatie kunnen zien, maar ook de functies van materiaalbeheer, commissieleden en ledenadministratie vallen hieronder.

Nog steeds hebben we niet alle taken kunnen benoemen, omdat er op vele vlakken werk te doen is bij De Kickers. Iedereen die in het verleden vrijwilligerswerk heeft gedaan voor De Kickers, of dit nu nog steeds doet, verdient onze grootste waardering.

Wil je helpen?

Enthousiast geworden? We verwelkomen je met veel plezier bij ons team enthousiaste vrijwilligers. Dit hoeft niet veel tijd te kosten – alle kleine beetjes helpen!
Heb je dus goede ideeën? Twee rechterhanden? Of gewoon wat tijd over om te helpen bij de club? Laat het ons weten!
Bekijk bijvoorbeeld eens of je goed zou passen bij een van de (nieuwe) commissies op de Vacature pagina, of stuur gewoon een mailtje naar secretaris-kickers@outlook.com om je aan te melden! 🙂