Sponsoren

Sponsoring

Sponsoring is voor Kickers Waalwijk van zeer groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring, bieden de vereniging de mogelijkheid tot vernieuwing. Hiermee kunnen materialen worden aangeschaft, onderhoud worden gepleegd en activiteiten worden ontplooid. Dit komt de uitstraling en de levendigheid van de vereniging en haar leden ten goede. Een levendige vereniging trekt meer leden, met als resultaat extra inkomsten en natuurlijk meer zichtbaarheid voor de sponsoren. Zo werken de sponsorgelden als een kloppend hart binnen de vereniging.

Sponsormogelijkheden

Kickers Waalwijk biedt een aantal sponsormogelijkheden. Binnen vier basispakketten bieden we sponsoren opties om zich in te zetten voor de club.
Bekijk onze sponsorbrief voor de pakketten:

Sponsorpakketten 

Omdat we de kosten niet alleen kunnen financieren met de binnenkomende contributies, zijn we altijd op zoek naar sponsoring. Dit stelt ons in staat om op hoog niveau met de sport bezig te zijn: we kunnen goede materialen kopen en deze inzetten voor de ontwikkeling van de jeugd of de andere teams.

Dankzij de sponsors die we nu al hebben doen we dit niet verkeerd, maar we zouden graag meer willen en zijn daarom steeds op zoek naar sponsors, die ons willen helpen.

Heeft u interesse in de mogelijkheden tot sponsoring?
Neem dan contact op met onze penningmeester via penningmeester-kickers@outlook.com.

rabobank

Voor al uw bankzaken, ga naar de grootste hypotheekverstrekker van Nederland. Het is tijd voor de Rabobank.

moons

Ingenieursbureau Moons bestaat uit twee divisies; het ingenieursbureau en het architectenbureau. Samen staan zij gereed voor een oplossing op maat. Het bureau is vooruitstrevend en altijd op zoek naar de volgende technologische stap. Ook voor een goed ontwerp voor uw huisvesting en voor restauratie is het bureau een logische keuze.

 

 

waterlinq

Industriële waterbehandeling.

www.waterlinq.nl