Sponsoren

Sponsoring

Sponsoring is voor Kickers Waalwijk van zeer groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring, bieden de vereniging de mogelijkheid tot vernieuwing. Hiermee kunnen materialen worden aangeschaft, onderhoud worden gepleegd en activiteiten worden ontplooid. Dit komt de uitstraling en de levendigheid van de vereniging en haar leden ten goede. Een levendige vereniging trekt meer leden, met als resultaat extra inkomsten en natuurlijk meer zichtbaarheid voor de sponsoren. Zo werken de sponsorgelden als een kloppend hart binnen de vereniging.

Sponsorkliks

U kunt Kickers Waalwijk ook steunen door gebruik te maken van SponsorKliks. Kickers Waalwijk werkt samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten te zorgen.

De club ontvangt een bijdrage als je online iets koopt via de link op onze website. Bij SponsorKliks zijn ruim honderd winkels aangesloten, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com. Ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt Kickers daar een bijdrage voor. Kijk hier welke webshops meedoen en doe hier je online aankoop.

Het kost jou natuurlijk niets extra, als je je aankoop via sponsorkliks doet.

Sponsormogelijkheden

Kickers Waalwijk biedt een aantal sponsormogelijkheden. Binnen vier basispakketten bieden we sponsoren opties om zich in te zetten voor de club.
Bekijk onze sponsorbrief voor de pakketten:

Sponsorbrief en pakketten

Omdat we de kosten niet alleen kunnen financieren met de binnenkomende contributies, zijn we altijd op zoek naar sponsoring. Dit stelt ons in staat om op hoog niveau met de sport bezig te zijn: we kunnen goede materialen kopen en deze inzetten voor de ontwikkeling van de jeugd of de andere teams.

Dankzij de sponsors die we nu al hebben doen we dit niet verkeerd, maar we zouden graag meer willen en zijn daarom steeds op zoek naar sponsors, die ons willen helpen.

Heeft u interesse in de mogelijkheden tot sponsoring?
Neem dan contact op met onze penningmeester via penningmeester_kickers@live.nl.

rabobank

Voor al uw bankzaken, ga naar de grootste hypotheekverstrekker van Nederland. Het is tijd voor de Rabobank.

 
moons

Ingenieursbureau Moons bestaat uit twee divisies; het ingenieursbureau en het architectenbureau. Samen staan zij gereed voor een oplossing op maat. Het bureau is vooruitstrevend en altijd op zoek naar de volgende technologische stap. Ook voor een goed ontwerp voor uw huisvesting en voor restauratie is het bureau een logische keuze.

lijnlogoserge-good-5

Als loodgietersbedrijf zijn wij dagelijks bezig met het aanleggen van installaties. Dit kunnen installaties in een nieuwbouwpand zijn of in een bestaande bouw. Hoe dan ook, elke installatie is anders. Daar ligt dan ook meteen onze kracht! Door de ervaring in alle voorkomende installaties kunnen wij niet snel voor verrassingen komen te staan. Van loden waterleiding naar koperen buizen tot de huidige aluminium-kunststof buis installaties. Wij weten er raad mee. Alles is te repareren, om te leggen of uit te breiden!

bedrijfshulpverlening

Waarom BHV ?

Een werkgever moet, vanuit de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E), voorzieningen treffen om onverwachte gebeurtenis het hoofd te kunnen bieden.

Met andere woorden welke risico’s lopen uw werknemers en wat houdt dat voor uw BHV-organisatie in.

Het kan dus zo zijn dat een groot bedrijf (met weinig risico) met veel werknemers minder BHV-ers nodig heeft dat een klein bedrijf met veel risico. Dit wordt duidelijk als u een goede RI&e heeft laten uitvoeren.

Website:www.jb-bedrijfshulpverlening.nl

waterlinq

Industriële waterbehandeling.

www.waterlinq.nl