Lid Worden

Lid worden

Ben je op zoek naar een leuke sport, lees dan eens verder! Honk- en softbal zijn spectaculaire Amerikaanse sporten die steeds meer in de belangstelling komen in Nederland. De Koninklijke Nederlandse Base- en Softball Bond (KNBSB), bestaat sinds 1912 en telt circa 25.000 leden. De sport wordt uitgedragen als een stoere en sportieve sport waar de mentaliteit van respect voor je tegenstander nog telt! Honk- en softbal is een teamsport waarbij de individuele prestaties eveneens belangrijk zijn. Dankzij de variatie tussen aanvallen en verdedigen is de sport zeer afwisselend. Er wordt veel gevraagd van het concentratie- en reactievermogen en ook een goede beheersing van de technieken is belangrijk.

De kickers investeert in de jeugd

Om goed te blijven presteren op de hogere niveaus in de competitie is het noodzakelijk in de jeugd te investeren. Een team van zeer kundige begeleiders is elke week in de weer om de jeugd de finesses van de honk- en softbalsport bij te brengen. Net zoals afgelopen seizoen zal ook komend seizoen onze coaches zich inzetten.

Voor alle leeftijden

Voor de allerjongsten is er Beeball. Bij Beeball wordt gespeeld met een zachte bal en geslagen vanaf een rubberen paaltje. Bij alle teams kan er gemengd worden gespeeld. Tijdens de zomervakantie van de basisschool wordt er niet gespeeld en getraind. Vanaf januari wordt er in de sporthal getraind en in maart beginnen de trainingen buiten op het veld. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdag en zondag. Het wedstrijd seizoen loopt van half april tot en met september.

Contributie

De contributie voor het lidmaatschap van B.S.V. Kickers Waalwijk is als volgt.

Contributie Per jaar 
Beeball €82,00
Pupillen €141,00
Aspiranten €165,00
Junioren €194,00
Honkbal heren €217,00
Dames softbal €211,00

Privacy Beleid

Wanneer je je inschrijft bij Kickers Waalwijk worden je gegevens gebruikt zoals omschreven is in ons Privacy beleid.