Competitie – Kickers JH1 vs Wizards-Boosters JH1 ( 09-07-2016)

Afgelopen zaterdag hebben de Junioren gespeeld tegen een combinatie van Wizards en Boosters. Tot hun grote geluk was het, mogelijk dat ze een coach kregen voor één wedstrijd, namelijk Paul. En het was te merken!

De wedstrijd begon met een 4-punt lead voor de Wizards-Boosters in de top van de 1e maar gelukkig wisten de Junioren de initiële achterstand in te halen door in hun helft 5 punten te scoren.

Verder in de wedstrijd ging het zijn gangetje met beide teams die goede plays maakten en punten scoorden. Wel noteworthy mentions zijn Andrews consistente pitching waarbij het gemerkt werd dat hij niet hard hoeft te gooien om makkelijke outs te krijgen. Johans’ Single IHR die de Junioren een makkelijk punt gaf was absoluut mind blowing!

Het werd nog spannend in de bottom van de laatste inning toen de Junioren achter stonden met 12-13. Maar zelfs na twee snelle outs in het begin wisten ze zich te herpakken en uiteindelijk toch nog die benodigde punten te behalen om een spannende wedstrijd tot zijn einde te brengen en zelfs te winnen.