Kick the PubQuiz!

Weet jij alles dat er te weten valt over de Kickers – honk- en softbal en de rest van de wereld en historie?!
Kom het maar bewijzen!Vrijdagavond 27 oktober barst bij de Kickers de eerste, enige, echte PubQuiz los!Een nieuwe toernooi en evenementencommissie zal zich op deze avond inzetten voor hilarisch vermaak EN zich officieel aan iedereen voorstellen. Ook benieuwd wie deze dappere dodo’s zijn?
Meld je aan!

Nog meer redenen nodig?
Buiten de geweldige quiz zullen er ook nog eens heerlijke hapjes worden verzorgd door onze enige echte Bernadette!Wie/wat/waar?Wie: Alle leden (vanaf de junioren) en ouders/supporters van de Kickers zijn welkom MET introducee
Wat: Een pubquiz vol vragen, lekkere muziek en heerlijke hapjes
Waar: In de kantine bij de Kickers
Wanneer: Vrijdagavond 27 oktober – start om 8 uur

Aanmelden kan voor slechts 2 euro via leden-kickers@outlook.com.

Zorg dat je erbij bent!