BSV Kickers doet mee aan Sjors Sportief!

Sjors Sportief en Sjors Creatief is een initiatief van GO Waalwijk en de Gemeente Heusden. 

Je kent GO Waalwijk misschien al. Speciaal voor kinderen tot 12 jaar organiseren we allerlei activiteiten met het programma GO Play. Daarbij werken onze buurtsportcoaches, beweegcoaches en cultuurcoaches veel samen met verenigingen, sportclubs en creatieve instellingen. Ook delen we elke dag tips op Facebook en Instagram.

Je kunt GO Waalwijk dan ook overal tegenkomen!

Om te laten zien wat al die verenigingen en organisaties voor leuks te bieden hebben, schakelen we Sjors in. Sjors is sportief én creatief en wijst jou de weg. Sjors nodigt alle kinderen tot 12 jaar uit om iets nieuws te ontdekken.

Bekijk dit filmpje waarin Sjors zich voorstelt!

Veel plezier!