BSV Kickers 50 jaar!!

Het is zover! B.S.V. Kickers Waalwijk is jarig! Op 21 juni bestaan we 50 jaar als vereniging. Dit is dan ook het startschot van ons jubileumjaar. Een jaar waarin we een leeftijd bereikt hebben om trots op te zijn. Ga even zitten. Denk daarover na. Lang geleden besloten een aantal enthousiaste sporters samen dat Waalwijk een honk- en softbalvereniging rijker moest worden. Zij legden hun ziel en zaligheid in onze sport. En vijftig jaar later doen we dat nog steeds! Komen er leden naar het veld om met hun team te trainen, een wedstrijd te spelen of om gewoon gezellig samen te zijn. Er zijn kinderen geboren die later ook nog een balletje gingen slaan. We hebben homeruns gezien, briljante acties, snoeiharde pitches en nog zoveel meer.

Zoals je ziet hebben we een prachtig jubileumlogo! Ontwerper Jaap Buijs heeft een mooi logo gemaakt, waarin mooie knipogen zitten naar onze afkomst. Zo zie je de bekende gebouwen van Waalwijk en natuurlijk een eikenblad. We zitten immers al jaren aan de Eikendonklaan. Het logo zal je vaker zien in het komende jaar, maar dat blijft nog een verrassing…

Een jubileum vier je. Vijftig jaar is een prestatie van formaat. Al die jaren honk- en softballen we samen in gezelligheid. We zijn een club vol passie en hebben veel plezier met elkaar. Daar moeten we trots op zijn. Nu corona eindelijk verandert van belemmering naar deel van ons leven, wordt er ook steeds meer mogelijk. Mooi getimed, zo met de start van ons jubileumjaar! We vieren het jaar onder andere met enkele evenementen, zoals een feest, zomeravondsoftbal, clinics en meer. Eerste op de kalender: een BBQ op 10 juli. Zet die dus in je agenda! De rest van de kalender volgt nog. Houd onze media in de gaten!

Het komende jaar vieren we niet alleen ons lange bestaan, maar ook denken we terug. Er is van alles gebeurd. We delen de komende tijd oude foto’s, verhalen, anekdotes en weetjes. Heb jij bijzondere herinneringen van je tijd bij onze gezellige club? Of ken je iemand met een goed verhaal die vroeger al op de club rondliep? Laat het dan even weten! Stuur je verhaal naar: secretaris-kickers@outlook.com.