Competitie – Kickers BM1 & BR1 vs Jeka BR1 (11-06-2016)

De beeballers hebben lekker gespeeld op een druilerige zaterdag ochtend. Helaas ging de wedstrijd van de Majors niet door en sloten zij zich daardoor aan bij de Rookies die aantraden tegen Jeka.

Maar voor die wedstrijd kon beginnen moest er eerst opgeruimd worden aangezien het veld vol lag met sigaretten en dergelijke. We hopen dat dit niet nog een keer gebeurt op deze mooie club. Laten we met zijn allen de club schoonhouden!

Back to the game! Drie van de Majors werden uitgeleend aan Jeka zodat er een eerlijke bezetting was. Tijdens de wedstrijd bleek echter dat de spelers bang waren van de Kickers Majors en hebben wij ze vanaf dat moment andersom laten slaan. Maar daar waren de Majors het allemaal niet mee eens. Ook niet dat wij soms de spelers van Jeka lieten staan ondanks een snelle en juiste uitmaak actie van de Majors.

Dat was voor ons als coaches weer een leermoment. De Rookies mee laten doen met de Majors gaat goed maar andersom is minder verstandig. De Majors kunnen dan beter gaan trainen of hebben een vrije zaterdag. En dan kunnen ze de Rookies natuurlijk komen aanmoedigen! Al met al is er fijn gespeeld en kijken we uit naar de volgende wedstrijd!

beeball 7