Wedstrijdsecretaris gezocht

Hallo Kickerfamilie,

Dit voorjaar hebben we het bestuur uitgebreid met enkele nieuwe leden. Zoals jullie weten doet Bernadette inmiddels de ledenadministratie en doen Zoë & Leonie de Public Relations. Onlangs heeft Stijn aangegeven dat hij na 6 jaar ‘actieve dienst’ het stokje voor het wedstrijdsecretariaat graag overgeeft aan iemand anders binnen de vereniging. We zijn dus op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris voor BSV De Kickers. Dat kan een van de leden zijn, maar mag natuurlijk ook een partner of ouder zijn. Alle vrijwilligers zijn welkom.

Deze wisseling willen we graag transparant en democratisch doorvoeren, vandaar deze algemene oproep. Indien iemand van jullie interesse heeft om de nieuwe wedstrijdsecretaris van onze club te worden, kun je jezelf aanmelden via de secretaris of bij Bernadette Geerman. Gelieve dit te doen voor 1 okt.

Het takenpakket (zoals omschreven in het het huidige Kickersreglement) is als volgt:

Wedstrijd Secretariaat
Is verantwoordelijk voor de organisatie van wedstrijden en het goede verloop van deze wedstrijden. Draagt zorg voor de inzet en opleiding van scheidsrechters binnen de vereniging.

    • Opstellen van wedstrijd en kantineschema
    • Opstellen schema van te leiden wedstrijden en scheidsrechters
    • Draagt zorg voor opleiding en begeleiding van scheidsrechters
    • Onderhoudt contacten met de bond voor wat betreft zowel scheidsrechters als wedstrijdinformatie
    • Is actief in het werven en behouden van vrijwilligers

Indien je informatie wil hebben over de inhoud van de functie, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Stijn Moons.

Ben jij dus iemand die er een uitdaging in ziet om de discussie met andere clubs aan te gaan over wedstrijden die verzet moeten worden, heb jij zin om ervoor te zorgen dat er voor elke wedstrijd ook een scheidsrechter aanwezig (kan zijn/) is om alles in goede banen te leiden, en heb je over het algemeen zin om te helpen bij het runnen van deze geweldige club mensen, meld je dan aan!

Zoals jullie weten, is alle hulp welkom. Ook als je nog niet eerder een soortgelijke functie hebt uitgeoefend, laten we je graag zien hoe dit in zijn werk gaat, en maken we je wegwijs! Laten we er daarom samen de schouders onder blijven zetten, zodat onze leden onbezorgd kunnen Honkballen, Softballen en Beeballen.

Uw voorzitter.

‘Let’s hit that ball’