Competitie – Kickers BR1 vs Jeka (07-09-2016)

De Rookies begonnen na de zomervakantie wel heel bijzonder: er was geen training op de woensdag maar een wedstrijd! Het was even schakelen voor wat vaders en moeders maar het is gelukt om een compleet team te hebben bij JEKA in Breda. Rene kwam vers uit het werk, op zijn nette schoenen, weer eens wat anders dan op slippers. De wedstrijd begon met een valse start doordat gelijk een vangbal werd geslagen maar de jongens hadden al snel de smaak te pakken. Het werd uiteindelijk een wedstrijd met flink wat tempo en alle kids wisten hem goed te raken. De mensen van JEKA zorgden tijdens de wedstrijd voor een goede verzorging. Er werd voor voldoende ranja en water gezorgd, want er moest goed gedronken worden met het warme weer! Op het einde werd het wel wat lastiger om op te blijven letten, maar Bram Castelijn liet zien dat je ook liggend op het gras heel goed een bal kan spelen. Gijs Colpaart was ook even afgeleid maar toen de bal tussen zijn benen door rolde snapte hij weer wat hij moest doen. Om deze bijzondere training af te sluiten zijn we lekker naar de McDonalds gereden en hebben we genoten van Happy Meals en ijsjes. Op naar zaterdag naar de volgende wedstrijd!

Met dank aan Patricia van Engelen voor het verslag!