Competitie – Kickers JH1 vs Gryphons JH1 ( 10-09-2016)

Het stof van het geslaagde familietoernooi is maar net neergedaald! Op een lekkere zonnige zaterdag morgen met Mike ( ja hij was erbij !) , die de de jongens hadden opgetrommeld. Met een redelijk complete ploeg gingen we het opnemen tegen de Gryphons 2. En we hadden nog wat goed te maken ten opzichte van vorige keer. Antoinet stond in de kantine en we hadden een mooie, sorry ik bedoel goede scheids ( net op tijd ondanks de file !).
Met vol vertrouwen begonnen we dan ook aan de match.
Loek stond te pitchen en Joris was catcher en al gauw stonden we in de 1ste inning met 0-4 achter,
Daarna via 1-4 zelfs naar 1-8 en 2-8 waarna de kopjes wat gingen hangen en bij sommige ging de spirit er een beetje uit. Maar toen merkte coach Mike terecht op dat je die bal op moet vreten!
Inmiddels stond Andrew te pitchen en Ralph had de plaats van Joris in genomen met lekker catch werk! Na een tussenstand van 4-14, werd het in de laatste inning nog 6-16, en werden we nog flink het bos in gestuurd.

Toch was het verschil in kwaliteit van de teams niet zo groot als uit de score lijkt. We hebben goede dingen laten zien maar hadden helaas een paar hele mooie vangballen van de tegenstander. Wij hadden er ook een paar kunnen maken maar dat was elke keer net niet. Ook gingen we een paar keer net uit op het honk. We hadden beter verdiend, maar dat krijg je helaas niet altijd.
Volgende week spelen we weer thuis tegen de sterke tegenstander Zeeuws Honk uit Terneuzen. Maar ook zij hebben inmiddels een paar keer verloren. Deze wedstrijd is vlak na de kampioenswedstrijd van de aspiranten. De junioren zijn met zo’n voorprogramma natuurlijk gebrand om te winnen!

>>>>>>> Dus op tijd komen allen en komt dat zien !! <<<<<<<<<<

Met dank aan Rini Treffers voor het verslag.