Competitie – Bullfighters H1 vs Kickers H1 (11-09-2016)

Met een incompleet team namen de Heren het zondag op tegen de Bullfighters. Dankzij invallers Jacco van de Junioren en Iris van de Softbal Dames traden ze toch met 9 spelers aan; waarvoor dank aan de invallers! De Heren begonnen direct sterk: na de eerste inning stonden de Kickers direct voor met 10-0! Na 4 punten van de Bullfighters scoorden de Heren in de tweede inning ook 4 punten, waarna de tegenstanders uit Cuijk op 0 punten werden gehouden. Dit mede dankzij sterk pitchwerk van Marco: 6 strike-outs tegenover eenmaal 4 wijd. De Kickers kwamen helaas niet ongehavend uit de strijd: na bijna 2 uur spelen kreeg Joop bij een actie op het eerste honk een bal op zijn wenkbrauw. Gevolg: een ritje naar het ziekenhuis en hechtingen. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 18-5 gewonnen, waardoor een seizoenseinde op de laatste plaats van de ranglijst werd afgewend!

Van harte gefeliciteerd heren! Een dik verdiende overwinning zo te lezen. We wensen Joop Moons beterschap en hopen dat hij er met het wenkbrauw litteken nog stoerder uitziet. Met dank aan Gijs Biekens voor het verslag!