Beeballers op het EK!

Je hebt wel eens van die mensen die nooit iets winnen – en dan opeens iets binnenslepen. Zo ook Zoë-Amber, die nooit iets kon winnen, tot ze ging softballen. Nu zijn er al t-shirts gewonnen met foto’s, wedstrijden en afgelopen week OOK nog eens de slogan wedstrijd van het EK Honkbal!

wp-1473837589316.jpg

De slogan:
“Ons beeball team is het allerleukste want…” maakte ze af met “de Kickers Majors kwaken en hardst en hoppen het snelst over de honken. We kick ass!” – en daarmee werd er gewonnen!

Tien kaartjes voor zondag 11 september in Hoofddorp – een meet en greet met de spelers van Team Kingdom of the Netherlands EN de kans om het speelveld mee op te gaan voor de volksliederen, aan de hand van honkbalidolen. Een geweldig recept voor een heerlijke dag!

14355143_10154331831020236_6240051373653023334_n

Op zondag werd dan ook in alle vroegte vertrokken naar het EK. Het was een prachtige dag en het beloofde heerlijk weer te worden. Iedereen was netjes in Kickers tenue, en buitengewoon fotogeniek (zoals hierboven wel blijkt!). De dag zat bomvol leuke activiteiten samen met de andere winnende teams. Het hoogtepunt was toch echter wel het einde van de avond.

Aan de hand van de spelers van Team Kingdom of the Netherlands mochten de heren uiteindelijk het veld op voor de wedstrijd tegen Rusland!

Ook zijn er op de facebook pagina van het EK zelf enkele mooie filmpjes te zien. Niet alleen mogen ze namelijk mee aan de hand van de honkballers – ook hebben onze Kickertjes het geluk dat ze meemogen met de basis-spelers van Team Kingdom (in tegenstelling tot andere kids die bij Rusland afgescheept werden). Prachtig toch?

Kortom, een fantastische dag voor onze heren EN geweldige reclame voor de Kickers. Handtekeningen verzameld, in beeld geweest en bovenal heel veel kunnen genieten van de mooiste sport in de wereld!

wp-1473837582181.jpg

Want de volgende dag vonden we Gijs terug bij een hilarisch artikel over de eetgewoontes bij een honkbalwedstrijd. Zomaar pardoes in vol tenue in de Volkskrant!

wp-1473837575799.jpg