Competitie – Kickers JH1 vs Nuenen JH2 (13-05-2017)

Junioren zijn nu niet meer te stoppen!

Zaterdagmiddag 16:00u.

We starten met het zonnetje en 8 man, Sergio als versterking en Sjoerd die vanwege zijn werk later zal aansluiten. Tegenstander is junioren 2 van het altijd sympathieke Nuenen..

Bij afwezigheid van steun en toeverlaat Joris starten we met Matthias op de heuvel, dat gaat lekker met slechts 1 punt voor Nuenen, voor ze met 3 nullen kunnen gaan zitten…Toen kwamen wij; er werd lekker geslagen en vooral gelopen, 6 punten werden snel binnen gehaald, en Matty en Ralph kwamen zelfs voor de 2e keer aan slag  en scoorden nog even 2 runs, 8 – 1 lekkere inning !

Tweede inning ging gelijk op, Sergio wisselde Matthias snel op als pitcher, Ralph bleef op de thuisplaat aan de bak als catcher. Al snel volgde er weer een mooie vangbal in het buitenveld van Gijs! De teams gaven deze inning geen duimbreed toe met een score van 3 om 3!

Daarne een korte regenpauze dankzij een flinke hoosbui. De dugout zat even lekker vol, en het vele publiek (vooral uit Nuenen) zat met de paraplu’s op de volle tribune, lekker knus…Na iets meer dan 10 min. was het redelijk droog en ging het weer lekker verder.

In de 3e inning kwam onze tegenstander goed terug, goed pitchwerk van de nieuwe man op de heuvel en wat foutjes van onze kant zorgden dat we deze ronde met 5, tegen 2 van ons afsloten. Toen kwam de 4e inning, Sjoerd was ons inmiddels komen versterken, dus hadden we weer een vol team. De late aankomst werd direct goedgemaakt, en hoe! Ook hij maakte een mooie vangbal op een ver geslagen bal, en liep ook nog 2 punten binnen. 2 punten tegen 0 in deze laatste beurt, weer een mooie overwinning van ons team,  15 – 9!!

Wat me opviel is dat ze deze keer gelijk in de eerste inning wakker waren en bij de les, meestal moet de diesel eerst op gang komen. Nog even Bernadette bedanken voor het scoren en Joris voor  “digitaal” support op afstand.

Volgende week same time same place, maar dan tegen ROEF uit Moergestel,

BE THERE !!!

Van weer heel blije leider ( lijder )