Competitie – Kickers JH1 vs Gryphons (03-06-2017)

Helaas startte het voor ons team net zoals het eindigde, een vette nederlaag! Waar we een tijdje terug de Gryphons op hun thuishonk nog flink klop gaven, waren we nu geen partij voor hen, en walsten nu juist zij over ons heen, op ons eigen terrein.

We begonnen te tam en kwamen vanaf de eerste inning niet in ons spel, de pit en spirit zat er deze keer niet echt in, sommige hadden hun krachten schijnbaar vrijdagavond al verspeeld leek het wel. We waren helaas weer met 8 man in het veld, wat ook later toch wel een handicap bleek.

Daar de Gryphons elke inning regelmatig hun puntjes pakten, en naar 17 totaal uitliepen, pakten wij in de 2de slagbeurt en in de laatste 2, elk een punt, wat ons op 3 totaal bracht.De uitslag was wel wat geflatteerd, we hadden best goede momenten, oa lekkere klappen, waar helaas ( makkelijke ) vangballen van de tegenstander tegenover stonden.

Maar de echte overtuiging aan slag ontbrak toch wel…

Zet daar wat grabbelwerk in het veld en minder concentratie bij, zie de uitslag! 1 ding weten wij als “staf “ zeker: ze kunnen beter, dan wat ze nu hebben laten zien…
We zijn net als het begin van het eerste deel van de competitie, helaas weer met een domper begonnen, je kan het ook zo bekijken, het kan alleen maar beter gaan !!
Bram was met zijn mooie vangballen en lekkere klappen ( die helaas ook gevangen werden) en als speler die toen het nodig was moeiteloos zijn plek op de heuvel innam, de man of the Match!!

Verder viel weer het lekkere catchwerk van Ralph op, en de buitenvelders, Storm en Gijs hadden het gewoon moeilijk met z’n tweeën, veel loopwerk !!

Deze week lekker trainen en met volle moed en vertrouwen naar de volgende pot !!Hopelijk starten we dan wel met een lekker compleet team ! Eens te meer een reden voor de “achterban “, om het team te komen steunen en aan te moedigen.

We zien de rest van de competitie natuurlijk met vol vertrouwen tegemoet…….