Aspirantenteam helaas ontbonden

Helaas hebben we afgelopen weekend moeten besluiten om per direct ons Aspirantenteam terug te trekken uit de competitie. Tot nu toe zijn ze, onder de bezielende leiding van Gerben, nog ongeslagen en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. Met maar 7 spelers en de nodige beperkingen vanwege noodzakelijke dispensaties (mag niet pitchen of catchen) is het team echter te kwetsbaar geworden voor verstoringen. IMG_0253

Het aantal in te halen wedstrijden loopt op en er is nauwelijks ruimte om dat in te halen. Het tekort aan spelers breekt ons hier uiteindelijk op. Kortom, helaas hebben we moeten besluiten het team te ontbinden. Gelukkig kunnen we de huidige spelers onderbrengen bij de pupillen en de junioren, zodat toch iedereen kan blijven honkballen. Dat is natuurlijk ook ons hoofddoel.

We zullen aan het einde van het seizoen bekijken wat de gevolgen zijn voor volgend jaar. Het is heel belangrijk dat we in alle categorieën voldoende spelers hebben voor een gezonde vereniging.  Ik doe dan ook via deze weg een oproep aan iedereen om me te denken en te werven. Laten we er samen voor zorgen dat de Kickers een gezonde vereniging blijft die honk- en softbal kan aanbieden aan in alle leeftijdscategorieën.

 Hans

Uw voorzitter