Competitie – Kickers JH1 vs Roef! (08-07-2017)

LEKKER, LEKKER!

Altijd lekker natuurlijk om een verslag te maken van een overwinning, maar zaterdag j.l. was het uitroepteken duidelijk voor ons in de uitwedstrijd tegen Roef! Moergestel!!

Ik (Rini) ben natuurlijk een beetje bevooroordeeld als fan van dit fijne team, maar we hebben echt goed een echte teamprestatie laten zien. Het niveau van de laatste inning 2 weken geleden tegen Spikes en de match tegen Twins werd moeiteloos doorgetrokken. Ondanks het vroege uur (8:45 verzamelen) was de diesel snel op gang en overdonderden we Roef! in de eerste slagbeurt totaal, we bleven weer rouleren en sloegen snel 10 punten binnen…

We startten met slechts 8 man, wat voor Storm en Gijs weer een groot veld betekende. We hadden Matthias op de heuvel, geweldige pitchwerk! Ralph was weer lekker op dreef als catcher, niet makkelijk zo constant in die warme zon, puik werk ….

Door wat kleine foutjes met aangooien op de honken hield de tegenstander ons nog een ‘beetje’ bij. De volgende inning sloegen we er zelf weer 5 punten bij, we slaan inmiddels allen goed tot zeer goed, en buiten bereik van de jongens in het veld.

De laatste inning : Joris lost Matty af, weer lekker strak, fijn om nu 3 goed gooiende pitchers te hebben, nogmaals 6 punten binnen in de slagbeurt, zo komen we op 9 – 21 !!

Weer een prima overwinning dus, en dat tegen de tegenstander die ons nog niet zo lang geleden thuis van het kampioenschap afhield…

“Man Of The Match” was deze keer echt wel Matthias, veel strikes gegooid en mooi loopwerk. Ook goed dat onze trainer Jörgen er deze keer bij was, scheelt toch wel, denk?!

Nog even dit, hoewel het triest en sneu is voor ons wekelijks winnende aspiranten team en hun trainer, heet ik de nu iets sneller overstappende spelers van harte welkom in ons team. We kunnen jullie goed gebruiken jongens,  en ik denk dat ik dat wel namens het hele team spreek dat trainer Gerben ons best mag blijven steunen op de zaterdagen wanneer hij tijd en zin heeft.
Komend weekend een internationaal toernooi in Zoetermeer voor een deel van ons team, als er mensen zijn die in de gelegenheid zijn om te gaan supporteren, graag natuurlijk!!

3 dagen bivakkeren in tenten, wordt leuk denk, veel succes en ook veel speel plezier, en doe na de games niks wat ik ook niet zou doen ! Geintje……