Kickers Klusweekend 10/11-03

Elk jaar steken de Kickers gezamenlijk de handen uit de mouwen om de club weer helemaal klaar te maken voor een nieuw seizoen.

Dit jaar is er genoeg te doen. Want met dug-outs die pas uit drie laagjes stenen bestaan, een slagkooi en backstop die het zwaar te verduren hebben gehad in de storm van januari en een veld dat ten prooi is gevallen aan een konijnenbende is alle hulp meer dan welkom!

We hebben klusjes die geschikt zijn voor mensen met twee rechterhanden, maar ook genoeg te doen voor de jeugd en mensen die liever wat lichter werk doen. Denk hierbij aan velden en dugouts bladervrij maken, de borden langs de velden poetsen en de terrassen onkruidvrij krijgen.

Bergen werk dus!

Daarom is de Kickers klusdag dit jaar een klusweekend! Heb jij al laten weten of je aanwezig bent (en op welke dag)? Doe dit snel via het facebook evenement of een mailtje naar evenementen-kickers@outlook.com

Vele handen maken zelfs zoveel werk licht!
En of je nou een uurtje komt of twee dagen…alle hulp is welkom!