Competitie – Kickers AH1 vs Boosters (25-06-2016)

Met knikkende knieën stonden de supporters zaterdag middag om 14:00 langs de zijlijn in Roosendaal. Onze aspiranten moesten zich uit verantwoorden tegen de nummer 2 in de competitie, de Boosters. Ondanks de dreigende wolken, is de wedstrijd gelukkig zonder onderbreking gespeeld.

Tijdens de eerste inning gingen de aspiranten gelijk op tegen de Boosters. De tweede inning lukte het de aspiranten om het verschil overtuigend te maken tegen de Boosters. Deze inning werd ruimschoots gewonnen door onze mannen. De 3e en 4e inning ging wederom gelijk op.

Complimenten aan het team voor het uitstekende slagwerk! Strak geslagen ballen achterin het veld, langs de lijn en onbereikbare ballen door het midden van het veld en zelfs een homerun mocht hierbij niet ontbreken. Dit alles resulteerde uiteindelijk in een overwinning van 5-14.

Gedurende de 2e inning hebben de knikkende knieën van het publiek plaats gemaakt voor enthousiasme en zijn we, na afloop, met een tevreden gevoel afgereisd naar de BBQ.

We bedanken Lennard Goudappel voor dit leuke verslag! Heel mooi dat er meerdere mensen een verslagje willen schrijven! Thanks!