De Rabobank Clubkas campagne uitslag is binnen!

De Rabobank Clubactie campagne is afgelopen en de uitslag is binnen! Misschien heeft u de flyers in de kantine wel zien hangen of heeft u zelfs gestemd op de Kickers. De Rabobank Langstraat heeft maar liefst 100 duizend euro verdeeld over 300 verenigingen. Dit zijn verenigingen uit allerlei verschillende hoeken; sport, toneel, zang en bijzondere organisaties zoals het Toon Hermans Huis. Rini Treffers heeft de cheque in ontvangst mogen nemen:

img-20161103-wa0016

img-20161103-wa0015

Bedankt voor degene die gestemd hebben. En alle beetjes helpen natuurlijk maar dit gaan we volgend jaar kei hard verpletteren! Bent u nu ook net zo teleurgesteld als ik? Stuur dan al uw vrienden, familie, collega’s en al je Facebook vrienden de clubactie link door. De Rabobank heeft ons weinig opgeleverd maar de andere clubactie loopt nog steeds! U hoeft niet met een leuk pakje en pruillipje langs de deuren om loten te verkopen. Gewoon vanuit uw luie stoel kunt u de link doorsturen en kan iedereen online loten (ver)kopen. In uw mail heeft u een persoonlijke link ontvangen. Zo niet dan kunt u de volgende link doorsturen: https://clubactie.nl/actie/BSVKickersWaalwijk  .

Meer informatie over de grote clubactie vind u hier: https://kickers-waalwijk.nl/2016/10/05/de-grote-clubactie/ .
En vergeet niet de loten boekjes voor 17 November in te leveren.

Boekjes kunnen ingeleverd worden op verschillende locaties:
– Bij voorzitter Hans in Kaatsheuvel
– Bij secretaris Sven in Tilburg
– Bij Zoë-Amber in Dongen
– Bij moeders van der Toorn in Drunen
– Bij penningmeester Pim in Waalwijk

Makkelijk toch?
Adressen zullen we via de coaches doorgeven (of stuur even een berichtje via facebook, dan geven we ze direct).