Sponsorkliks – Steun je club

Tegenwoordig is online bestellen niet meer weg te denken uit ons leven – het is geweldig hoeveel zaken we tegenwoordig kunnen bemachtigen zonder zelfs maar de deur uit te hoeven.
En inmiddels kun je met al je bestellingen bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd, Zalando, Wehkamp (en nog tientallen andere) Kickers Waalwijk helpen sponsoren!

Wij, als BSV Kickers, doen al sinds 2011 mee via Sponsorkliks. Maar we merken dat er binnen de club nog niet veel via Sponsorkliks wordt geshopped.
Zet onderstaande link dus in je favorieten zodat je elke keer dat je online gaat shoppen makkelijk eerst kunt checken of jouw webshop ook meedoet. Klik je dan door via Sponsorkliks en bestel je daar, help je je club!

Sponsorkliks BSV Kickers

Dus voor iedereen die wel eens zaken online bestelt – help hiermee je club!

Sponsorkliks maakt het voor clubs mogelijk om van elke bestelling van hun leden een deel commissie te krijgen. Oftewel – van elke bestelling die JIJ doet kan er een deel gratis en voor niks naar JOUW club! Geweldig toch?

Zoals het op de website van Sponsorkliks te lezen valt:


SponsorKliks | Gratis sponsoren!

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en uw sponsordoel ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u uw sponsordoel ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor uw sponsordoel directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die uw sponsordoel een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van uw sponsordoel. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert uw sponsordoel hier direct van!


Oftewel – ga je online iets bestellen?
1. Check of je winkel erbij staat via de BSV Kickers Sponsorkliks pagina
2. Klik via Sponsorkliks door naar de webshop van je keuze
3. Doe je bestelling
4. Blijdschapsdansje omdat je met je bestelling de club helpt!
Je kunt de pagina bij je favorieten zetten, er je homepage van maken, of er komen via de banner aan de rechterzijde van de pagina. Maar ons verzoek – denk eraan wanneer je online bestelt, daar maak je ons (en jezelf!) gelukkig mee :).