Kickers Klusdag – een succes!

Een paar ijverige klussers zijn op 25-02 al gestart met de voorbereidingen. En na al dat harde werk hebben we nu een (bijna) volledig opgeruimde container en materiaalhok…een vers geschoffelde en gegravelde slagkooi die klaar is voor verf en netten EN een prachtige fotowand die we de komende jaren kunnen gaan aanvullen met nog veel meer mooie sportherinneringen!

De Kickers klusdag afgelopen 18-03 was een succes! Ondanks het koude en druilerige weer is er gisteren een berg werk verzet door de enthousiaste hulp vanuit de club. We blijven dankbaar dat we kunnen rekenen op de inzet van deze berg geweldige mensen!

Hierdoor hebben we gisteren de velden (ver) bladervrij kunnen maken. Zijn alle dugouts Kikker, onkruid en rotzooi vrij. Is de honkbaltribune (eindelijk) een laag blauwe verf rijker. Is het officiële beeballveld in aanbouw. Hebben alle reclameborden van onze sponsors een sopje gehad, net als de ramen van de kantine. En de rest van de kantine overigens ook, na van binnen helemaal opgeruimd en geordend te zijn. Hebben we nieuwe halogeenlampen en nog een heeeel aantal andere zaken die ik vast vergeet te noemen. Wij zijn in ieder geval trots op het eindresultaat!

En dat allemaal dankzij: Rini en Gijs, Bas, Anke (en Wies en Jip), Margot en Zoë-Amber en Jason, René, Johan, Leonie, Karlien, Marco, Boukje, Bart, Bernadette, Pim, Koen, Joop, Kim, Hans en enkele ontzettend enthousiaste beeballende kids en ouders waarvan de namen (nog) een mysterie zijn voor deze auteur EN de mensen die mijn zwitserse kaas brein vast vergeet.

De club ligt er dankzij jullie inspanningen weer prachtig bij voor een nieuw seizoen!

De foto’s laten het goed zien. Er is keihard gewerkt. Toch hebben we vanwege de regen en tegenvallende mankracht niet alle klussen kunnen afronden. Dat gaan we natuurlijk in de loop van het jaar wel nog proberen. Heb je dus op een warme zomeravond of vrije zaterdag een keer tijd om wat op te pakken:

Check de kluslijst hier – dan weet je waar we je hulp goed kunnen gebruiken!