Oefenwedstrijd – Seven Hills vs Kickers AH1

Zaterdag 18 Maart,

aspi4

Het is zover, de eerste oefenwedstrijd van de aspiranten. Een bewogen aanloop naar het seizoen met veel onduidelijkheid bracht dit keer niet alleen een leuke pot tegen Seven-Hills met zich mee. Ook trad dit weekend een nieuwe trainer en coach aan in de vorm van Gerben Schipper, nieuw in het vak. Deze toog samen met zijn team met frisse moed richting Zevenbergen, 5 aspiranten (Thigo, Sergio, Evan, Noah en Jules) sterk en 3 junioren (thanks Matthias, Robin en Ralph) rijker kwamen we aan.

aspi3

Het weer viel niet mee, maar het was droog! We hadden een uur om ons voor te bereiden om het op te nemen tegen een gemengd team van de tegenstander met 5 Junioren en een beeballer.

De toon werd in de eerste inning al goed gezet, mooie ballen het veld in van onder andere Noah, goed gereageerd op de honken (nice one Ralph) en kieskeurig bij de pitcher werden er veel punten binnen gesleept.

Eenmaal in het veld begon Evan aan zijn debuut als pitcher bij de aspiranten, met volle moed werden de ballen in de handschoen gegooid, dit resulteerde in 2 strike outs van onze kleine held!

aspi2

Opgevolgd door Sergio op de heuvel hadden ze het er bij Seven Hills maar zwaar mee. De hits die gemaakt werden, werden netjes afgewerkt in het veld, Evan liet zichzelf hier wederom van zijn beste kant zien, twee nonchalante vangballen liet ons weer vlug aan slag. De heren lieten zien dat ondanks de inzet van Seven Hills de focus steeds goed lag, en de afwerking snel gemaakt kon worden.

Aspi1

Ook deze inning hebben we wederom mooie acties gemaakt, helaas konden we dankzij enige verwarring op 3 weer het veld in. Deze heeft Matthias uitgegooid, wat, zoals we verwacht hadden, prima ging! Al met al is er geen score bijgehouden maar de mentale overwinning was sowieso van ons! Een heerlijke, leerzame EN gezellige pot om het seizoen mee van start te gaan!

aspi5

Bedankt Seven-Hills voor de inzet!
En Wendy, Wouter, Bernadette en San bedankt voor de trouwe support!