Competitie – Kickers JH1 vs Blue Lions JH1 (06-05-2017)

Trotse coach Rini klom afgelopen week alsnog in de pen voor zijn jongens:
 
Weer klinkende winst Junioren;
 
Zaterdagmiddag werd er rond 1 uur verzameld bij de Kickers. Vreemd genoeg waren er een paar witte gezichtjes, wellicht haddeen de heren een zware avond vooraf?
(overigens nogmaals gefeliciteerd Ralph, 20!! het wordt al wat!)
 
Er zou worden gespeeld met een lekker vol team, aangevuld met Sergio van de Aspiranten. Kickers Junioren toog met 10 man om kwart over 1 op weg naar de Blue Lions van Tilburg. Tel daarbij een lekker zonnetje op, wat wil je nog meer?
 
1ste slagbeurt zijn we gauw klaar, 3 snelle nullen voor ons team, nog niet helemaal wakker denk…
 
Dan is de slagbeurt aan H.S.C. Tilburg – Honkbal in Tilburg en de honken lopen vol. Er is een spectaculaire buiteling van Jacco na een aangooi van Pitcher Joris die zo’n 2m doel mist, en de spanning loopt op…
 
Bij 1 uit voor Tilburg komt de ommekeer met een schitterende vangbal op 8 door Gijs, dit hadden we nodig, we beginnen te draaien, Joris gooit het perfect uit, Tilburg komt niet over de thuisplaat,
 
Kleine “discussie“ met de scheids en wij komen weer aan slag, zij hebben hun kans gehad, nu wij was het motto !
 
En inderdaad we komen los, lopen uit, lekker geslagen en 4 punten, ook een beetje door wat minder pitchwerk van Tilburg, maar who cares!
 
We houden daarna het veld goed dicht, er is plaats voor mooi veldwerk van de jongens en natuurlijk straalt onze pitcher met een sterke arm. En ook de pitcher en catcher raken steeds meer op elkaar ingespeeld.
 
Volgende inning zijn het weer 4 punten voor ons. Die kosten ons wel een lelijke blessure voor Joris op 3. Die ligt er wellicht een tijdje eruit met zijn enkel, die bij een sliding tegen de hoge honk stopte terwijl hij zelf door ging…
 
De Tilburgers halen uit hun slagbeurt slechts 1 punt, en met een score van 1 – 9 wil de tegenpartij nog een inning, ok! Dan wordt het plotseling nog spannend, nouja, we maken het zelf spannend kunnen we beter zeggen, want in het veld volgt er wat grabbelwerk hier en daar op de honken. Tilburg komt terug naar 4 – 9, maar Joris gooit heel netjes de verdere wedstrijd uit!
 
Dus weer een mooie winstpartij van ons team!
 
Gijs werd eerst voorgesteld als ”man of de match“ , oa door die mooie vangbal en zijn veldwerk, maar we moesten toch met z’n allen wel concluderen dat onze sterke arm, Joris wel heel goed stond te gooien, dus ……..
 
Nog even de moeder van Jacco bedanken voor haar invalbeurt om te rijden, Bedankt!
 
Nu op naar de volgende match thuis tegen Nuenen zaterdag om 4u. dus wie een geweldig team wil zien spelen,
 
>>>> Don’t miss it and be there !! <<<<
Van weer een trotse leider!!
 
P.S. Dit team loopt ook goed op een potje bier van te voren, blijkt!!